Home Alle categorieën Gsmwijzer Kortingscodes

Gsmwijzer Kortingscode

Ontvang exclusieve Gsmwijzer Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Gsmwijzer. Door zo'n Gsmwijzer Kortingscode te verzilveren kun je meestal 15% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Gsmwijzer Korting invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Gsmwijzer Actiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 10
  • Codes 0
  • Deals 10
  • Gratis verzending 1

Met de Gsmwijzer kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

HOE MAAK IK EEN RETOUR BIJ MOBIEL?
Voeg een geschreven bericht toe met het bestelnummer en uw voorgestelde ruil. Een rapport via e-mail ([email protected]) of telefoon (070-3010301) is natuurlijk ook mogelijk, vermeld de producten van het gewenste apparaat, de bestel- en ontvangstdatum van uw oorspronkelijke bestelling, uw naam en adres . GSMwijzer raadt u aan te zorgen voor onherkenbare verpakkingen, zoals een bruine doos. Vraag altijd om een ​​verzendbewijs en bewaar dit verzendbewijs. Terugkeren naar het antwoordnummer is gratis. Het is ook mogelijk om het pakket via een andere koerier te verzenden, maar dan zijn de kosten voor uw eigen rekening.
Hoe kan ik mijn pakket online volgen?
Als u heeft gekozen voor verzending met PostNL, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace-code nadat GSMwijzer uw bestelling heeft voltooid. Met deze code kunt u online volgen waar uw pakket zich bevindt. U kunt de code invoeren op de PostNL-website. Volg uw pakket met Track & Trace.
WAT ZIJN UW BETALINGSOPTIES?
Bij GSMwijzer met een enkel apparaat kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden in het bestelformulier: Contant bij aflevering betaling: betaling aan de postbode bij aflevering. Het gebruik van contant bij aflevering kost € 12,50, Vooruitbetaling via iDEAL: online betaling via de betalingsomgeving van uw eigen bank, Vooruitbetaling per bank / acceptgiro: u ontvangt een e-mail met betalingsgegevens en pinnen bij afhaling.