Home Alle categorieën Goossens Kortingscodes

Goossens Kortingscode

Ontvang exclusieve Goossens Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - November 2020

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Goossens. Door zo'n Goossens Kortingsbonnen te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Goossens Kortingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Goossens Actiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 13
  • Codes 0
  • Deals 13
  • Gratis verzending 0
  • Black Friday

Met de Goossens kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Goossens bezorgen uw meubels gratis en met zorg op de juiste plaats. En als u nog meer gemak wilt, kunnen onze professionele bezorgers ook het meubilair voor u plaatsen, monteren en aanpassen. U krijgt uiteraard gratis onderhoudsadvies. Als u niet helemaal tevreden bent, kunt u het bestelde meubilair of accessoire binnen 30 dagen veilig online retourneren. Alle prijzen zijn inclusief btw. U kunt eenvoudig het bedrag aan betaalde btw vinden in uw winkelwagen. Het betaalde btw-bedrag wordt ook vermeld op de orderbevestiging die u na uw bestelling per e-mail ontvangt.
Goossens verzendt een aantal producten, zoals compacte artikelen en woonaccessoires, via onze externe partner PostNL. Wordt uw online bestelling geleverd door deze pakketservice? Nadat u uw bestelling hebt ontvangen, heeft u 30 dagen om dit te doen. De wettelijke garantie is van toepassing op alle artikelen die u bij ons koopt. Naast de wettelijke garantie bieden wij ook een CBW-garantie van 2 jaar en, als extra service, een bouwgarantie van 10 jaar. Probeer collectief te winkelen om geld te besparen. Omdat het u zal helpen de verzendkosten te verlagen en een aantal kortingen te krijgen. Het leidt tot minder problemen bij het opnieuw en opnieuw bestellen.