Home Alle categorieën Geschenkbezorgen Kortingscodes

Geschenkbezorgen Kortingscode

Ontvang exclusieve Geschenkbezorgen Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juli 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 30% onder het Geschenkbezorgen 'Sale'. De Geschenkbezorgen Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Geschenkbezorgen 'Sale'. Ledere keer als jij een Geschenkbezorgen Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Geschenkbezorgen Actiecode.

  • Alle 3
  • Codes 0
  • Deals 3
  • Gratis verzending 0

Met de Geschenkbezorgen kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Wat als ik onvoldoende saldo op mijn cadeaubon of cadeaubon heb?
Als er een tekort is op de cadeaubon, kunt u de rest betalen via een andere betaalmethode. Je krijgt hier automatisch de optie voor. Als u de rest, geschenkbezorgen niet betaalt, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd en wordt het saldo binnen 2 uur teruggestort op uw cadeaubon.
Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?
Geschenken en fruitmanden: voor pakketten (geschenken en fruitmanden) ontvangt u een track & trace-code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Postwissel verzendingen van dozen: levering via postnl via de brievenbus, helaas is er geen inzicht in levertijden. Bloemen: op privé-adressen meestal tussen 9.00 en 18.00 uur. Soms vinden leveringen plaats na 18.00 uur. Zakelijke adressen worden tijdens kantooruren afgeleverd. Als de ontvanger niet thuis is, bezorgt geschenkbezorgen aan buren of laat een bericht achter bij een bloemist. Rouwbloemen: rouworders worden met extra zorg en urgentie behandeld, ook tijdens het weekend. Boeket bloemen worden gegarandeerd op tijd geleverd in overeenstemming met uw verklaring in de bestelling.
Op cakes, fruit en bloemen is het herroepingsrecht uitgesloten vanwege de beperkte houdbaarheid van deze producten. Het herroepingsrecht is van toepassing op alle andere artikelen. Dit betekent dat u uw ontvangen producten zonder opgave van redenen kunt retourneren. Doe dit zoveel mogelijk in de originele verpakking aan de afzender die op de verpakking staat aangegeven. Geschenkbezorgen zal u terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel dat u gebruikte voor de oorspronkelijke transactie.