Home Alle categorieën Garden Gallery Kortingscodes

Garden Gallery Kortingscode

Ontvang exclusieve Garden Gallery Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Garden Gallery 'Sale'. De Garden Gallery Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Garden Gallery 'Sale'. Ledere keer als jij een Garden Gallery Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Garden Gallery Kortingen.

  • Alle 7
  • Codes 5
  • Deals 2
  • Gratis verzending 0

Met de Garden Gallery kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Verzendkosten binnen Nederland
De verzendkosten van de bestelling zijn afhankelijk van het aankoopbedrag van uw producten. Alle producten van €50 worden gratis geleverd. Voor producten tot €50, €4,95 worden verzendkosten in rekening gebracht
Service Delivery
In Nederland levert Garden Gallery gratis tot aan de eerste drempel. Het verpakkingsmateriaal wordt niet standaard meegeleverd. Wilt u dit? Vervolgens u de optie Service Delivery kiezen.
Voor een kleine vergoeding van €29 wordt het verpakkingsmateriaal teruggenomen en wordt het tuinmeubilair ongemonteerd geplaatst (Let op: als de tuin van buitenaf toegankelijk is).
Voor bestellingen boven een orderbedrag van €1.750, biedt Garden Gallery gewoonlijk uw levering standaard aan met een service levering.
Een kleine reservering moet worden gerapporteerd: op drukke dagen kan het gebeuren dat de bestuurder niet rond te geraken. Ze zullen echter alles in het werk stellen om standaard service delivery voor grote bestellingen op te nemen. Gezien de grootte van het pakket, kan de chauffeur u om hulp vragen.
Reden van terugkeer
Bij Garden Gallery hoef je niet te vermelden waarom je je aankoop wilt retourneren. Als het de Garden Gallery-methode is die je wilt retourneren, dan willen ze dit graag horen. Dit stelt hen in staat om haar diensten te blijven verbeteren.