Home Alle categorieën Gameduell Kortingscodes

Gameduell Kortingscode

Ontvang exclusieve Gameduell Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juli 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 20% onder het Gameduell 'Sale'. De Gameduell Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Gameduell 'Sale'. Ledere keer als jij een Gameduell Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Gameduell Promotiecode.

  • Alle 16
  • Codes 4
  • Deals 12
  • Gratis verzending 0

Met de Gameduell kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Naar je ingang als je geen tegenstander in Gameduell vindt: Wanneer de tijd om is en het benodigde aantal spelers nog niet is gevonden, ontvangt elke speler de ingang automatisch terug naar zijn spelersaccount. U kunt deze annuleringen op uw rekeningoverzicht zien. Log in en klik op het tabblad \'My GameDuell\'. Onder \'Rekeningoverzicht\' kunt u alle betalingstransacties voor een bepaalde tijd aanvragen. Let op: een annulering kan 48 uur duren.
Je kunt gratis trainingsduels vinden op Gameduell: als je op een van de spellen op de startpagina klikt, ga je meteen naar de beschikbare duels voor die specifieke game. Als je nog nooit eerder een game-duel hebt gespeeld, vind je de trainingsduels boven aan de pagina, boven alle andere dueltypen. Nadat je een cashduel hebt gespeeld, vind je de trainingsduels onderaan de pagina, onder de minidivisies die op dat moment worden aangeboden. Als je een live spel wilt uitproberen of oefenen, kun je eenvoudig een tafel openen en € 0,00 als weddenschap selecteren.
Betalingslimiet van Gameduell: Afhankelijk van de betaalmethode wordt er een betalingslimiet opgelegd door de financiële dienstverlener: Zodra u de betalingslimiet heeft bereikt, wordt de betalingsmethode niet meer weergegeven. In geval van onregelmatigheden in betalingstransacties behoudt GameDuell zich het recht voor om de betalingslimiet te verlagen of bepaalde betalingsmethoden niet meer aan te bieden.