Home Alle categorieën Fotogeprint Kortingscodes

Fotogeprint Kortingscode

Ontvang exclusieve Fotogeprint Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 70% onder het Fotogeprint 'Sale'. De Fotogeprint Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Fotogeprint 'Sale'. Ledere keer als jij een Fotogeprint Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Fotogeprint Kortingsbonnen.

  • Alle 16
  • Codes 5
  • Deals 11
  • Gratis verzending 1

Met de Fotogeprint kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Om uw bestelling te betalen, u kiezen uit de volgende betalingsopties in de winkelwagen:
Ideale
Als u eenmaal hebt besteld, kiest u een ideale betaling in het Cardgate-gebied. U wordt dan doorgestuurd naar uw bank en u rechtstreeks betalen vanuit een veilige omgeving. Het voordeel van iDeal is dat uw betaling direct zichtbaar is voor hun administratie en dat ze uw bestelling ook onmiddellijk kunnen verwerken, zodat deze binnen 5 werkdagen geleverd wordt.
Via creditcard
Met hen zijn creditcards van onder andere Visa en MasterCard van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Zodra ze uw creditcardgegevens hebben gecontroleerd, zullen ze uw bestelling op dezelfde werkdag verwerken.
Betaling op factuur
Voor hun zakelijke relaties bieden ze het gemak van betalen op factuur. Ze gebruiken een standaard betalingstermijn van 14 dagen na de factuurdatum.
Geleverd met 5 werkdagen
Na het bestellen wil je natuurlijk zo snel mogelijk je foto op de muur hebben of als cadeau geven. Nadat de betaling van uw bestelling door hen is ontvangen, controleren hun print specialisten persoonlijk de afdrukkwaliteit van uw foto. Als de kwaliteit voldoende is, zullen ze ervoor zorgen dat uw bestelling binnen 5 werkdagen wordt verzonden. Aandacht! Fotogeprint levert ook op zaterdag