Fixjeiphone Kortingscode & Actiecode - 15% Korting September 2022

Ontvang exclusieve Fixjeiphone Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - September 2022

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 15% onder het Fixjeiphone 'Sale'. De Fixjeiphone Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Fixjeiphone 'Sale'. Ledere keer als jij een Fixjeiphone Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Fixjeiphone Actiecode.

Meer
 • Alle 3
 • Aanbiedingen 3
 • vanaf €2,95

  Soldeergereedschap vanaf 2,95 €

  Eindigt op 30-09-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • vanaf €12,95

  Neem MacBook onderdelen zo laag als 12,95€ aan FixjeiPhone

  Eindigt op 28-09-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • vanaf €6,95

  MacBook Pro reparatie handleidingen vanaf 6,95€ aan FixjeiPhone

  Eindigt op 27-09-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • 40% KORTING

  Tot 40% korting op iPhone 12 mini refurbished

  Eindigt op 21-09-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • 22% KORTING

  Tot 22% korting op iPad 2019 refurbished

  Eindigt op 21-09-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • 10% KORTING

  Tot 10% korting op iPad onderdelen

  Eindigt op 21-09-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • Gratis download

  Gratis verzending bij aankopen van meer dan €20

  Eindigt op 31-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • Site-breed

  Retourneren binnen 14 dagen

  Eindigt op 30-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • 50% KORTING

  Neem tot 50% korting op MacBook Pro reparatie handleidingen aan FixjeiPhone

  Eindigt op 25-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE

Fixjeiphone veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het winkelen

 • Hoe gebruik ik mijn Fixjeiphone kortingscode online?

  Om je Kortingscode in te wisselen, raadt Fixjeiphone je aan om eerst in te loggen of je te registreren voor een account. Dan kun je beginnen met het toevoegen van favoriete Fixjeiphone-producten aan de verlanglijst en op afrekenen klikken zodra je de beslissing hebt genomen. Op de nieuwe pagina vindt u een vak speciaal voor u om de Fixjeiphone Kortingscode in te voeren. Voer het in en klik op de knop "Toepassen", en nu kunt u een speciale korting krijgen op uw Fixjeiphone-producten!

 • Kan ik de kortingscodes van Fixjeiphone combineren?

  U kunt altijd Fixjeiphone kortingscodes vinden. Het duurt slechts enkele seconden en je krijgt veel speciale Promotiecode met verschillende soorten. Helaas staat Fixjeiphone het stapelen van Actiecode niet toe en kost het slechts ÉÉN Fixjeiphone Kortingscode per transactie. Maar als je apart koopt, kun je misschien Fixjeiphone Promotiecode gebruiken die je momenteel bezit.

 • Is er een eerste bestelling korting voor een nieuwe klant van Fixjeiphone?

  Ja. Je hoeft de vraag niet eens te stellen, want Fixjeiphone heeft zijn klanten de eerste bestellingskorting van Fixjeiphone gegeven. De online winkel heeft zijn best gedaan om u de beste Fixjeiphone Kortingscode aan te bieden, waardoor u de kans krijgt om op de eerste bestelling van Fixjeiphone te genieten.

 • Heeft Fixjeiphone werkende kortingscodes?

  Ja. Momenteel kunnen veel verschillende soorten Fixjeiphone Kortingscode die kunnen worden toegepast voor het kopen van de meeste items op fixjeiphone.nl worden verkregen op Kortingencodes.com. Om specifieker te zijn, die praktische Fixjeiphone Promotiecode kunnen gemakkelijk worden verkregen nadat u Kortingencodes.com hebt geopend. Een aantal winkels, waaronder Fixjeiphone en aanbiedingen, worden getoond op het meest opvallende deel van de Kortingencodes.com-homepage. Als u de gewenste Fixjeiphone Actiecode niet kunt vinden, voert u de fixjeiphone.nl in de zoekbalk in en het kan verschijnen!

Misschien Vind Je Deze Soortgelijke Kortingsbonnen Ook Leuk

Met de Fixjeiphone kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Wat betekenen de 5 sterren bij Refurbished? fixjeiphone 5-sterren Refurbished iPhones zijn in zeer goede staat en kunnen microsporen van gebruik hebben. Deze sporen van gebruik zullen nauwelijks worden opgemerkt. Al hun gereviseerde iPhones worden op meer dan 50 punten gecontroleerd, zodat u zeker weet dat deze iPhones perfect zullen functioneren. Ze geven ook 1 jaar garantie op onze gereviseerde iPhones, zodat je geen enkel risico loopt wanneer je een gereviseerde iPhone met hen aanschaft. Het deel dat ik bestelde werkt niet, wat nu? Heb je een onderdeel besteld en werkt het niet na montage? Controleer allereerst altijd of het onderdeel ook correct is gemonteerd. Ze raden aan dat u het onderdeel demonteren en vervolgens opnieuw assembleren om ervoor te zorgen dat deze correct is geplaatst. Werkt het onderdeel nog steeds niet na het opnieuw assembleren? Neem contact op met fixjeiphone. via de live chat zodat ze je direct verder kunnen helpen (dagelijks beschikbaar). Heb ik een garantie met een scheur in het LCD-scherm? Helaas kunnen ze geen garantie geven op een scheur in een LCD-scherm. Dit wordt veroorzaakt door een gebruikersfout of een montage fout. Voorbeelden van gebruikers fouten zijn: vallen, stoten of overmatige druk op het scherm door een verdikte batterij of gebogen behuizing. Helaas kan hiervoor geen garantie worden gegeven omdat dit een fout is van de kant van de iPhone zelf. Een scheur in het LCD-scherm kan ook optreden met te veel druk van binnenuit op het LCD-scherm.

Misschien ben je geïnteresseerd