Home Alle categorieën Fitflop Kortingscodes

Fitflop Kortingscode

Ontvang exclusieve Fitflop Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Fitflop. Door zo'n Fitflop Kortingsbonnen te verzilveren kun je meestal 20% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Fitflop Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Fitflop Kortingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 4
  • Codes 1
  • Deals 3
  • Gratis verzending 1

Met de Fitflop kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Twee verschillende leveringskeuzes vanwege het comfort van haar klanten en dat zijn de standaard en volgende ochtend verzending wordt aangeboden door Fitflop. De winkel biedt ook distributie-afhaling vanaf DPD-afhaalfase.
Standaardbestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen na de dag van aankoop op de site verzonden. Tijdens het hoogseizoen en ook de verkoop kan de distributie iets langer duren. De reguliere verzending kost £ 3,95 en kost niets voor bestellingen van meer dan £ 75.
De bestellingen die door de koeriersdienst worden bezorgd, zullen u exact de volgende dag raken. De prijs van de expresverdeling is £ 5,95. Als de aankoop op maandag tot en met vrijdag vóór 17:00 uur op de site wordt geplaatst, wordt de volgende werkdag verzonden. Indien gepositioneerd van maandag tot vrijdag 17:00 of misschien later, of zelfs op zondag en zaterdag, zal het op de volgende werkdag zijn. Terwijl de prijs met de DPD Click & Collect DPD Click & Collect £ 5,95 is.
Fitflop wil er zeker van zijn dat de aangeboden betalingsopties veilig en veilig zijn en om deze reden heeft het ervoor gezorgd dat deze betalingsopties worden erkend voor hun beveiligingsvoorwaarden. U kunt uitgeven met Visa, MasterCard. PayPal of misschien via Apple Pay.