Firefly Kortingscode & Actiecode - 20% Korting December 2022

Ontvang exclusieve Firefly Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - December 2022

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 20% onder het Firefly 'Sale'. De Firefly Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Firefly 'Sale'. Ledere keer als jij een Firefly Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Firefly Promotiecode.

Meer
 • Alle (4)
 • Codes (2)
 • Aanbiedingen (2)
 • Cyber Monday (1)
 • CODE

  20% OFF couponcodes en kortingen voor de hele site

  Eindigt op 30-12-22
  Toon code
  CODE Cyber Monday
 • CODE

  Ontvang 10% korting op de algemene voorwaarden van

  Eindigt op 24-12-22
  Toon code
  CODE
 • KORTING

  Firefly Car Rental goedkope autoverhuur in Italië

  Eindigt op 19-12-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Firefly autoverhuur kortingen op autoverhuur in Spanje

  Eindigt op 01-01-23
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Tot EUR2.44 korting op geselecteerde Firefly producten & gratis retourneren op eBay

  Eindigt op 14-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Firefly producten - Geniet van EUR1.00 korting op eBay

  Eindigt op 14-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • Gratis download

  Tot EUR3.48 korting & gratis verzending op Firefly producten op eBay

  Eindigt op 10-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Tot EUR1.00 korting op geselecteerde Firefly producten & gratis retourneren op eBay

  Eindigt op 29-07-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • Gratis download

  Tot EUR3.50 korting & gratis verzending op Firefly producten op eBay

  Eindigt op 28-07-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Firefly bestellingen op eBay - Tot EUR1.00 korting

  Eindigt op 28-07-22
  Bekijk actie
  ACTIE

Firefly veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het winkelen

 • Hoe gebruik ik mijn Firefly kortingscode online?

  Firefly kan u een extra korting aanbieden voor uw aankopen, hier kunt u zien hoe u deze kunt verzilveren: kopieer eerst uw Firefly Kortingscode en begin zoals gewoonlijk op de website te winkelen. Nadat u klaar bent met winkelen en naar de afrekenpagina gaat, scant u naar het vakje met de kortingscode en plakt u de Firefly Actiecode die u eerder hebt gekopieerd. Vergeet niet te bevestigen of de totale prijs van uw Firefly-bestelling is gewijzigd voordat u definitief afrekent.
 • Kan ik de kortingscodes van Firefly combineren?

  Het is onmogelijk om verschillende Firefly Kortingscode te combineren in fireflycarrental.com. Bovendien staat Firefly in principe niet toe dat Actiecode en andere kortingen samen worden gebruikt, dus je moet een goede keuze maken als je winkelt op fireflycarrental.com en moet betalen. Daarvoor moet u natuurlijk de details van Firefly Promotiecode of korting weten.
 • Is er een eerste bestelling korting voor een nieuwe klant van Firefly?

  Natuurlijk. De reden dat de eerste bestelling wordt geserveerd, is dat Firefly meer Firefly Kortingscode aan zijn klanten wil geven, vooral voor de nieuwe klanten die wat aankopen in de winkel proberen te doen. Daarom lijdt het geen twijfel dat dit een geweldige kans is voor Firefly om besparingen te krijgen op fireflycarrental.com.
 • Heeft Firefly werkende kortingscodes?

  Ja. Er worden nu veel verschillende soorten Firefly Kortingscode met verschillende kortingen aangeboden op Kortingencodes.com. Om specifieker te zijn, die nuttige Actiecode kunnen worden verkregen nadat u Kortingencodes.com hebt geopend. Voer de Firefly in die u nodig hebt in het zoekvak en nadat u naar de nieuwe pagina bent gegaan, wordt een lijst met Firefly Promotiecode met verschillende soorten kortingen voor u getoond. Kies gewoon degene die het meest kosteneffectief zijn en bezoek de fireflycarrental.com om ze toe te passen!

Misschien Vind Je Deze Soortgelijke Kortingsbonnen Ook Leuk

Met de Firefly kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Betaling van Firefly: u moet een geldige creditcard tonen die u hebt gebruikt om de boeking te maken en die op uw naam moet staan. Alle gangbare creditcards worden geaccepteerd (bijvoorbeeld VISA / MASTERCARD / AMEX). Firefly accepteert onder geen enkele omstandigheid contant geld. VISA, MasterCard en American Express worden geaccepteerd. Elektronische kaarten of kaarten met de woorden ""alleen elektronisch gebruik"" worden niet geaccepteerd.

Verandert online boeking van Firefly: U kunt uw boeking wijzigen via internet via de pagina ""Een boeking wijzigen / annuleren"". Als er geen voertuig beschikbaar is voor de gevraagde plaats en datum, wijzigt u de datum of de ophaallocatie en verandert uw reservering graag. Veranderingen op het moment van ophalen: als u uw boeking wilt wijzigen op het moment van ophalen van het voertuig, bijvoorbeeld om een ​​groter voertuig te huren of voor een andere periode, zullen ze proberen te voldoen, afhankelijk van beschikbaarheid, en zij zullen een nieuwe prijs voorstellen in de lokale valuta.

Instructies voor teruggave in Firefly: U moet het huurvoertuig terugbrengen tijdens de normale openingstijden van de verhuurlocatie. Als u het voertuig buiten kantooruren retourneert, moet u zich houden aan hun instructies voor het retourneren buiten de openingstijden en blijft u volledig verantwoordelijk voor het voertuig dat de huurlocatie heropent. Als u deze instructies niet opvolgt, blijft u verantwoordelijk voor het voertuig totdat zij er toegang toe hebben.

Misschien ben je geïnteresseerd