Home Winkels Fietsonline

Fietsonline Kortingscode & Kortingen - 50% Korting December 2022

Ontvang exclusieve Fietsonline Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - December 2022

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Fietsonline 'Sale'. De Fietsonline Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Fietsonline 'Sale'. Ledere keer als jij een Fietsonline Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Fietsonline Kortingen.

Meer
 • Alle (7)
 • Aanbiedingen (7)
 • Cyber Monday

Fietsonline veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het winkelen

 • Hoe gebruik ik mijn Fietsonline kortingscode online?

  Om Fietsonline Kortingscode te gebruiken, moet u eerst de gewenste producten in de Fietsonline Shopping Bag doen voordat u verder gaat met afrekenen. Na het invullen van de door fietsonline.com gevraagde persoonlijke informatie, is het eenvoudig om te scannen naar een invoerveld met de tekst " Fietsonline Kortingscode" of iets dergelijks naast de betaalknop. Dit is waar uw Fietsonline Kortingen moet worden ingevoerd. Eindelijk, als er een "Toepassen"-knop naast het veld bij fietsonline.com staat, vergeet dan niet erop te klikken.
 • Kan ik de kortingscodes van Fietsonline combineren?

  Over het algemeen kan Fietsonline Kortingscode niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties, aanbiedingen of kortingen. Als uw bestelling meerdere acties of kortingen heeft, gebruiken ze degene met de grootste korting. Voor gebruik vindt u de voorwaarden met betrekking tot het gebruik van Fietsonline Kortingen onderaan de e-mail of in de Fietsonline Kortingsbonnen.
 • Is er een eerste bestelling korting voor een nieuwe klant van Fietsonline?

  Natuurlijk kan je dat! Fietsonline bedankt iedereen die zijn producten kiest en koopt, en daarom biedt Fietsonline ook speciale kortingen voor nieuwe klanten. In de online winkel ontvang je kortingscodes van Fietsonline nadat je je hebt aangemeld voor hun nieuwsbrief voor het eerste-bestellingsproduct. Alleen als je sommige goederen van Fietsonline voor de eerste keer koopt, kun je de kans grijpen om de Fietsonline Kortingscode te gebruiken en er is altijd geen bepaald totaalbedrag voor de bestelling bij fietsonline.com.
 • Heeft Fietsonline werkende kortingscodes?

  Ja. Fietsonline biedt klanten kortingscodes die van toepassing zijn op veel goederen op haar officiële website. Om de gewenste Fietsonline Kortingsbonnen te vinden, logt u in op Kortingencodes.com en voert u de Fietsonline in de zoekbalk op de startpagina in en kiest u de Fietsonline Kortingen die geschikt is voor uw aankoopbehoefte bij Fietsonline!

Misschien Vind Je Deze Soortgelijke Kortingsbonnen Ook Leuk

Met de Fietsonline kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Voorwaarden voor retouren De ondernemer vergoegt alle betalingen van de consument, met inbegrip van eventuele leveringskosten die door de ondernemer in rekening worden gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, kan hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of totdat de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naargelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt hetzelfde betaalmiddel dat de consument voor terugbetaling heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. De teruggave van de producten is op eigen risico van de consument Wat moet ik doen als mijn artikel beschadigd is? Na ontvangst van uw bestelling, vergeet dan niet om onmiddellijk te controleren of de goederen zijn geleverd aan u onbeschadigd. Rapporteer imperfecties direct aan de bezorger! Achteraf is het niet meer mogelijk om te controleren wanneer schade is opgetreden en Fietsonline kan niet aansprakelijk worden gesteld voor transportschade. Op het moment dat schade wordt geconstateerd die niet van vervoer kan komen (bijvoorbeeld een kras wanneer de doos onbeschadigd en intact is), moet de klantenservice van Fietsonline worden gecontacteerd. In dat geval willen ze graag een e-mail ontvangen bij Customer [email protected] met een (duidelijke) foto van de schade. De klantenservice zal dan met u kijken voor een passende oplossing. Annulering van bestelling Fietsonline streeft ernaar om uw bestelling onmiddellijk te verwerken. Als aankopen worden geannuleerd voor verzending, worden eventuele gemaakte kosten aan u in rekening gebracht, zoals het maken van een fiets klaar voor transport en vervoer, reserveringskosten, speciale bestellingen, enz. Als aankopen worden geannuleerd tijdens het verzendproces, kunnen ze deze alleen behandelen als retouren. U moet er rekening mee houden dat een groot deel van de orders volledig automatisch wordt verwerkt.

Misschien ben je geïnteresseerd