Home Alle categorieën Fietsenwinkel Kortingscodes

Fietsenwinkel Kortingscode

Ontvang exclusieve Fietsenwinkel Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 40% onder het Fietsenwinkel 'Sale'. De Fietsenwinkel Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Fietsenwinkel 'Sale'. Ledere keer als jij een Fietsenwinkel Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Fietsenwinkel Promotiecode.

  • Alle 50
  • Codes 6
  • Deals 44
  • Gratis verzending 0

Met de Fietsenwinkel kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

KAN IK AANVRAGEN OP EEN RETOUR?
Het is mogelijk dat u nog steeds uw bestelling wilt retourneren. Dit is mogelijk onder bepaalde voorwaarden, dus lees dit eerst aandachtig om te zien of uw bestelling in aanmerking komt. Als uw fiets aan de voorwaarden voldoet, is het mogelijk om uw fiets terug te brengen. Hier zijn verschillende scenario's voor. Bekijk dit in de tabel voor de voorwaarden van de afkoelperiode van 100 dagen. Het is daarom mogelijk dat een afschrijving plaatsvindt als uw fiets niet volledig ongebruikt en onbeschadigd is. Ze brengen retourkosten in rekening van € 29,99 voor het verzamelen van uw bestelling.
WAT ZIJN DE BETALINGSOPTIES?
Op de productpagina ziet u altijd de prijs van een artikel, inclusief btw. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. U kunt dan het BTW-bedrag op de factuur vinden. Maar hoe kunt u dat bedrag bij ons betalen? Er zijn 10 verschillende manieren: Ideaal, Overboeking, Creditcard, Pins in de winkel en Pins bij de bezorger (€ 9,95 extra), PayPal, Bancontact MisterCash (gratis), Fietsplan / WKR-bemiddelaar, Achteraf betalen en Verzekeringen betalen.
Betalingen gaan via de Adyen-betalingsservice. Adyen is de grootste online betalingsprovider in Nederland en België. Wij garanderen dat u betaalt met een beveiligde verbinding.
WELKE BETAALMETHODEN ZIJN NIET MOGELIJK?
Helaas is het niet mogelijk om in termijnen te betalen of achteraf per factuur. Fietsenwinkel accepteert geen vouchers of tegoeden van spaarsystemen zoals VVV-vouchers, Ecocheques of Airmiles. Via de NFP kun je fietskaartjes krijgen met het fietsplan, maar deze kunnen niet met hen worden gebruikt.