Home Alle categorieën Farnell Kortingscodes

Farnell Kortingscode

Ontvang exclusieve Farnell Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Farnell. Door zo'n Farnell Kortingscode te verzilveren kun je meestal 15% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Farnell Kortingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Farnell Actiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 3
  • Codes 3
  • Deals 0
  • Gratis verzending 0

Met de Farnell kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Wanneer u de leveringsmethode selecteert, worden bestellingen voor artikelen in voorraad dezelfde of de volgende werkdag verzonden. Dit is afhankelijk van de onderstaande deadline. Farnell Voor artikelen die vanuit magazijnen elders in de wereld worden verzonden, kan de levertijd langer zijn. De levertijd is: Hatch 18:00, UK 18:00. Uw bestelling moet ons vóór deze tijd bereiken. Items op voorraad en besteld voor deze tijd worden verzonden op de dag waarop de bestelling is geplaatst. Farnell biedt verschillende leveringsmethoden voor uw bestelling. Nadat uw bestelling is verzonden, stellen ze u per e-mail op de hoogte en voorzien u van het trackingnummer (indien beschikbaar), zodat u altijd kunt controleren waar uw bestelling zich bevindt. Hieronder vindt u meer informatie over uw bezorgopties.
Op Farnell element14 staan ze achter onze producten en accepteren ze retouren, op voorwaarde dat de onderstaande richtlijnen worden gevolgd. Voordat de goederen om welke reden dan ook naar het bedrijf worden geretourneerd, moet de klant contact opnemen met het bedrijf om een Return Authorization Number (RMA) aan te vragen. Alle goederen worden geretourneerd op risico en kosten van de klant en moeten onbeschadigd en in de originele verpakking zijn. De klant is verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen naar het bedrijf en voor het leveren van een bewijs van aflevering van de retourzending.