Home Alle categorieën Eyerim Kortingscodes

Eyerim Kortingscode

Ontvang exclusieve Eyerim Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Eyerim. Door zo'n Eyerim Actiecode te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Eyerim Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Eyerim Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 0
  • Deals 50
  • Gratis verzending 0

Met de Eyerim kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij eyerim worden de meeste bestellingen binnen 7-10 dagen klaargemaakt voor verzending. Zonnebrillen voor het gezichtsvermogen worden binnen 1-4 weken gemaakt, afhankelijk van de grootte van de kromming van het montuur en van de complexiteit van uw recept. Selecteer gewoon het gewenste kader en schakel vervolgens op de lensbestellingspagina het selectievakje \"Alleen kader\" in en voltooi de bestelling. Als u het frame enigszins aan uw maat moet aanpassen, bijvoorbeeld uw armen of de neusstoppen, kunt u contact opnemen met elke op.
In eyerimis standaardlevering (vanaf $ 10,26) het verzenden van een bestelling door de National Postal Service met het postcodenummer. Het pakket kan op de postsite worden gevolgd door het postidentificatienummer, als dit door de geselecteerde bezorgoptie wordt voorzien. Het duurt meestal 10-14 dagen. Als er een prijsverschil is, zal Optix u terugbetalen of u op de hoogte brengen van de extra betaling. tiekwinkel in uw stad die een dergelijke service biedt.