Home Alle categorieën Elsevier Kortingscodes

Elsevier Kortingscode

Ontvang exclusieve Elsevier Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 20% onder het Elsevier 'Sale'. De Elsevier Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Elsevier 'Sale'. Ledere keer als jij een Elsevier Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Elsevier Kortingen.

  • Alle 4
  • Codes 4
  • Deals 0
  • Gratis verzending 0

Met de Elsevier kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Wanneer krijg ik mijn boek?
Wanneer je je boek ontvangt, hangt het ervan af of het een gedrukt boek of eBook is.
Boek
Als je een eBook hebt besteld, ontvang je binnen 24 uur na aankoop de download links van je e-book via e-mail. Als je de voorkeur geeft aan directe toegang tot je e-book, raden ze aan de optie VitalSource aan te schaffen. Dit geeft u direct toegang tot de gekochte inhoud in VitalSource Bookshelf.
Boek afdrukken
Om te schatten wanneer u uw gedrukte boek ontvangt, volgt u deze stappen:
Over het algemeen worden boeken binnen 2 werkdagen verzonden nadat uw betaling is verwerkt. Afdrukken op aanvraag titels duren 7-10 werkdagen (afhankelijk van de binding) worden verzonden. Controleer de levertijd in uw regio.
Alle retouren naar Elsevier moeten voldoen aan de volgende criteria:
1. pre-autorisatie. Voordat u een retourzending maakt, moet u een autorisatieaanvraag indienen door contact op te nemen met
Elsevier Customer Service bij [email protected] Om in aanmerking te komen voor goedkeuring
Het beoogde rendement moet voldoen aan de hieronder vermelde eisen. Indien goedkeuring wordt verleend, moet in elke doos een kopie van de vergunning worden opgenomen. In te dienen voor pre-autorisatie, u in uw e-mail:
Rekeningnummer
Factuurreferentie
ISBN (s)
hoeveelheid van elk ISBN
2. product Retouren worden alleen geaccepteerd voor producten die rechtstreeks bij Elsevier zijn aangeschaft voor een periode van vijftien (15) maanden vanaf de datum van aankoop met de juiste factureringsgegevens; Anders worden de producten gecrediteerd op 50 procent (50%) Van de factuur waarnaar de inkoopprijs wordt verwezen.
3. elke aangifte moet een paklijst bevatten die verwijst naar het factuurnummer van Elsevier of een kopie van de oorspronkelijke factuur. Als de klant niet naar de oorspronkelijke factuur verwijst, wordt er een nultegoed uitgegeven.
4. het product van Elsevier moet nieuw, ongemarkeerd en verpakt zijn om te zorgen voor ontvangst in een toestand die geschikt is voor wederverkoop van nieuwe producten.