Home Alle categorieën Eleganza Kortingscodes

Eleganza Kortingscode

Ontvang exclusieve Eleganza Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Eleganza. Door zo'n Eleganza Actiecode te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Eleganza Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Eleganza Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 6
  • Codes 1
  • Deals 5
  • Gratis verzending 1

Met de Eleganza kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

In 1981 startte Eleganza.nl zijn eerste winkel in het hart van Hilversum, met als hoofddoel een alternatief te bieden voor consumenten die verder kijken dan de reguliere en oog hebben voor en geïnteresseerd zijn in internationale modetrends. In 2001 opende Eleganza.nl de deuren in het oude historische centrum van Utrecht op de Lijnmarkt 41. In 2013 heeft Eleganza.nl deze winkel gesplitst in een herenmodezaak waar Eleganza.nl de kleding- en schoenencollecties presenteert van toonaangevende premium designermerken.
Je vindt zijn volledige collectie op zijn website. Eleganza.nl streeft ernaar al zijn nieuwe producten zo snel mogelijk op de website te presenteren. Natuurlijk wil Eleganza.nl je graag verwelkomen in een van zijn winkels. Voor nu nodig ik je uit om zijn collecties online te bekijken. Voor vragen over het item of de pasvorm, kunt u hem altijd raadplegen via het 'contactmenu' of in een van zijn winkels.
Eleganza.nl verzendt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen na de besteldatum. Na zijn zorgvuldige kwaliteitscontrole bezorgt PostNL uw bestelling op het door u opgegeven afleveradres. Op een afleveradres buiten Nederland kan de bezorging enkele dagen langer duren.
Als u uiteindelijk niet van iets houdt, kunt u het terugsturen en betaalt Eleganza.nl het bedrag terug.
Als het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 14 dagen na de leveringsdatum retourneren. U ontvangt het retourformulier bij uw bestelling en kunt desgewenst worden gebruikt. Eleganza.nl verzoekt u het retourformulier dat bij uw bestelling is gevoegd te retourneren, aangevuld met de retourzending en duidelijk te vermelden of u het bedrag terugbetaald wilt hebben. Op het retourformulier vindt u het retouretiket dat u kunt gebruiken om het artikel te retourneren, u kunt deze sticker vervolgens plakken op de sticker met uw eigen adres.