Home Alle categorieën Ecotone Kortingscodes

Ecotone Kortingscode

Ontvang exclusieve Ecotone Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Ecotone 'Sale'. De Ecotone Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Ecotone 'Sale'. Ledere keer als jij een Ecotone Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Ecotone Kortingen.

  • Alle 53
  • Codes 5
  • Deals 48
  • Gratis verzending 1

Met de Ecotone kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Levering van Ecotone: ze willen hun klanten snel en goed bedienen. Om ervoor te zorgen dat uw pakket snel en correct wordt geleverd, verzenden ze hun producten met GLS en DHL. Gerenommeerde koeriers, waar u altijd gemakkelijk de status van uw pakket kunt zien en volgen.
Betalen op rekening in Ecotone: Wilt u liever op rekening betalen? Dat is geen probleem: stuur een e-mail naar hun klantenservice met uw bedrijfsgegevens. Ze doen hun best om uw verzoek binnen 1 werkdag te verwerken. Wanneer zij uw aanvraag hebben verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail.
Ecotone hanteert de volgende principes voor elk retourverzoek: Het retourverzoek moet binnen 14 werkdagen na levering aan ons worden gemeld. De producten moeten ongeopend, in originele verpakking en onbeschadigd zijn; Als een pakket beschadigd is, kunnen ze ervoor kiezen om het product gedeeltelijk of niet terug te betalen; Het is niet toegestaan ​​teksten op de verpakking te schrijven of stickers / plakband op de verpakking te plakken; Verpak de retourzending goed in een buitenverpakking (als 1 pakket)