Home Alle categorieën E5 Mode Kortingscodes

E5 Mode Kortingscode

Ontvang exclusieve E5 Mode Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij E5 Mode. Door zo'n E5 Mode Actiecode te verzilveren kun je meestal 50% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een E5 Mode Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste E5 Mode Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 4
  • Deals 46
  • Gratis verzending 2

Met de E5 Mode kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Onze klant kan gemakkelijk en snel winkelen vanuit onze online webshop, 24 uur per dag, zeven dagen per week. E5-modus heeft DPD als verzending. DPD is een van de grootste logistieke bedrijven in Europa. Onze klanten kunnen bestellen vanuit België en onze buurlanden, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland en de producten worden veilig naar hen verzonden. We doen ons best om de bestelde producten binnen 2-4 dagen na het plaatsen van een bestelling te leveren. E5-modus zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van ons pakket. Daarom hebben we voor DPD gekozen. Zodra uw bestelling uit ons magazijn is, stuurt DPD u een trackcode voor het eenvoudig volgen van uw pakket. U kunt ervoor kiezen om het pakket thuis, in de e5-winkel of bij het DPD-afhaalpunt op te halen, afhankelijk van wat u het beste uitkomt.
Als u de artikelen die u bij ons hebt besteld wilt ruilen of retourneren, heeft u in dat geval het recht om binnen 30 dagen na levering van het product te retourneren of te ruilen. De te retourneren artikelen moeten onbeschadigd en ongedragen zijn en prijskaartjes mogen ook niet worden verwijderd. Als u wilt retourneren of ruilen, kunt u dit doen door ruilen of retourneren in een e5-winkel of u kunt ook retourneren via de webshop.
Als aan de voorwaarden voor het retourneren is voldaan, betalen we uw aankoopbedrag binnen maximaal 14 werkdagen terug.