Home Alle categorieën Duinrell Kortingscodes

Duinrell Kortingscode

Ontvang exclusieve Duinrell Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Mei 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Duinrell 'Sale'. De Duinrell Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Duinrell 'Sale'. Ledere keer als jij een Duinrell Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Duinrell Promotiecode.

  • Alle 50
  • Codes 5
  • Deals 45
  • Gratis verzending 0

Met de Duinrell kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

In Duinrell is wifi overal toegankelijk behalve in het pretpark en het Tikibad. Wi-Fi is gratis (tot 5 apparaten) als u een van de volgende soorten accommodatie hebt geboekt via Duinrell: Premium (Plus) Duingalow, Luxury Lodgetent, Orangerie. Je zult je ID-kaarten en parkeerkaart alleen van tevoren ontvangen als je in het kamp blijft. Deze worden ongeveer een week van tevoren verzonden. De receptie is geopend tot 21:00 uur. Je kunt na 9.00 uur aan de portier rapporteren. Je kunt tot 23:00 uur met de auto rijden. Na 23.00 uur kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats bij de ingang en naar uw Duingalow gaan of te voet gaan.
Als je op een ander tijdstip naar de Tikibad wilt gaan, betaal je € 5,50 voor twee uur. Tijdens het winterseizoen heeft u de hele dag onbeperkte toegang tot het Tikibad. Als u met twee of meer auto's komt, moet u dit bij aankomst melden. U kunt andere auto's op de P4 parkeren voor € 5,00 per auto per nacht. Als u liever een bepaalde accommodatie boekt, bijvoorbeeld vanwege de locatie van de Duingalow / camping of de locatie (bijvoorbeeld twee accommodaties in de buurt van elkaar), kan dit worden geregistreerd tegen betaling van de gewenste kosten.