Home Alle categorieën Drukland Kortingscodes

Drukland Kortingscode

Ontvang exclusieve Drukland Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 40% onder het Drukland 'Sale'. De Drukland Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Drukland 'Sale'. Ledere keer als jij een Drukland Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Drukland Kortingen.

  • Alle 15
  • Codes 3
  • Deals 12
  • Gratis verzending 1

Met de Drukland kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Heb ik een account nodig om te bestellen bij drukland?
Ja. We hebben informatie nodig om de bestelling te verwerken. Met uw eigen account kunt u eenvoudig uw bestellingen bekijken en de status van uw bestelling volgen. Drukland.nl gaat zorgvuldig om met persoonlijke informatie.
Hoe weet ik of mijn bestanden geschikt zijn om af te drukken?
Onze DTP-afdeling controleert elk gratis verstrekt bestand op technische kwaliteit (formaat en marge). De inhoud van het bestand wordt niet gecontroleerd. De exacte leveringsspecificaties worden per product weergegeven in het bestelproces.
Gebruikt Drukland.nl een minimum orderbedrag?
Nee, bestellingen worden altijd gratis door ons verzonden, ongeacht de grootte van de bestelling.
Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De levertijd varieert per product. De levertijden zijn altijd duidelijk aangegeven in het bestelproces. Voor digitaal drukwerk is de levertijd voor digitaal drukken over het algemeen 15.00 uur en soms zelfs 20 uur. De levertijd voor offsetdruk is 2 personen.
Hoe kan ik de kwaliteit van het drukwerk beoordelen?
Als u niet zeker bent van de kwaliteit van onze producten of als u monsters van papiersoorten wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij sturen u graag monsters toe zodat u ze kunt voelen en vergelijken.