Home Alle categorieën Drogisterij Net Kortingscodes

Drogisterij Net Kortingscode

Ontvang exclusieve Drogisterij Net Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Drogisterij Net. Door zo'n Drogisterij Net Kortingen te verzilveren kun je meestal 15% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Drogisterij Net Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Drogisterij Net Actiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 6
  • Codes 6
  • Deals 0
  • Gratis verzending 0

Met de Drogisterij Net kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij Drogisterij.net werken we hard om uw bestelling snel te verwerken. Het merendeel van de bestellingen die de winkel voor tien uur krijgt, wordt de volgende ochtend verzonden. U kunt een distributiedag instellen, zodat u de bestelling op die dag ontvangt. U doet dit gebeuren in de 3e fase van de koopprocedure waarin u de betaalmethode kiest. U kunt een bezorgdag tot bijna vier dagen van tevoren vaststellen. De allereerste waarschijnlijke leverdag is zeker standaard geselecteerd. De bestelling van u wordt volledig gratis geleverd voor bestellingen van meer dan € 35 in Nederland en meer dan € 35 in België. Voor bestellingen onder de € 35 winkelkosten € 3,95 verzendkosten in Nederland. En voor België, voor bestellingen van minder dan € 45, - verzendkosten € 4,99. Voor bestellingen van minder dan € 15 moeten we een aankooptoeslag van € 1,99 eisen. Deze toeslag is exclusief verzendkosten.
Veel van de betalingsopties die door Drogisterij.net worden gebruikt, zijn veilig en veilig. De organisatie heeft verschillende betalingsopties gebruikt vanwege het comfort van de consument, dus de koper kan beslissen om te betalen door de mogelijkheid dat ze het meest op de hoogte zijn. De betalingsopties die door de organisatie worden erkend, zijn IDEAL, Eenmalige autorisatie, Bankoverschrijving, Giro, verzendkosten, Credit flash-geheugenkaart, Paypal en ook contante transacties.