Home Alle categorieën DreamLand Kortingscodes

DreamLand Kortingscode

Ontvang exclusieve DreamLand Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij DreamLand. Door zo'n DreamLand Kortingsbonnen te verzilveren kun je meestal 50% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een DreamLand Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste DreamLand Kortingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 3
  • Deals 47
  • Gratis verzending 0

Met de DreamLand kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Op dreamland.be in het geval dat een product met Click & Collect door u is gereserveerd en dit vóór 15.30 uur doet, is het helemaal voor u klaar in uw DreamLand-winkel, niet later dan drie uur direct na uw reserveringsbevestiging. Als u één keer 15.30 uur koopt, kunt u deze de volgende dag drie uur na de opening van uw respectieve DreamLand-winkel ophalen. Als je je item bij een DreamLand-supermarkt wilt ophalen, ga dan naar het compilatie-item en vind je product via de verzamelcode en de locatie in het winkelrek, die je per post hebt gekregen. Het is niet mogelijk om u te helpen met Click & Collect-reservering bij u thuis.
Op dreamland.be mag je een uitwisselingsbelofte doen met een minimum van twee jaar. In uitzonderlijke gevallen ontvangt u een gloednieuw product, hoewel het de leverancier is die beslist wanneer dit het geval is. Breng het defecte product in combinatie met het garantieticket en het ontvangstbewijs van u naar de winkel waar u het hebt gekocht. Onder de medewerkers van ons zullen u graag verder gaan!