Home Alle categorieën Divissima Kortingscodes

Divissima Kortingscode

Ontvang exclusieve Divissima Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 15% onder het Divissima 'Sale'. De Divissima Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Divissima 'Sale'. Ledere keer als jij een Divissima Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Divissima Promotiecode.

  • Alle 2
  • Codes 0
  • Deals 2
  • Gratis verzending 0

Met de Divissima kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Op de Divissima-website kunt u verschillende betaalmethoden gebruiken: Betaling onder rembours (wat een extra vaste kostprijs van 7,90 euro met zich meebrengt) te doen bij levering van het product. Deze betaalmethode is alleen geldig voor Italië. Wij accepteren betalingen per cheque alleen voor bedragen lager dan € 250. Kies voor hogere bedragen een ander betalingssysteem. Betaling per bankoverschrijving (ze herinneren u eraan dat het gewenste product alleen zal worden verzonden nadat het bedrag op hun zichtrekening is bijgeschreven). Geef in de toelichting bij de overdracht het ordernummer aan dat zij u via e-mail hebben medegedeeld. De bankgegevens voor betaling per overschrijving worden per e-mail meegedeeld. Kredietkaarten; PayPal.
Volg hier, Retourneren of ruilen met Divissima: Voor de retourzending heeft u 30 werkdagen vanaf de datum van levering van de goederen om de artikelen te retourneren die u niet tevreden hebt gesteld. Alleen artikelen worden geaccepteerd: - nog niet gedragen of gebruikt, - opgeslagen in de originele verpakking, - vergezeld van een kopie van de bestelling, - vergezeld van de ruil / retourartikelen die kunnen worden gedownload via deze link Ruilformulier - Retourgoederen. Wijzigingen / retouren van goederen die niet voldoen aan de hierboven beschreven regels en zonder het Ruilformulier - Retourgoederen worden NIET geaccepteerd. Retourneer de goederen samen met het afzonderlijke exemplaar van verzending per gewoon pakket