Home Alle categorieën Displate Kortingscodes

Displate Kortingscode

Ontvang exclusieve Displate Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Displate. Door zo'n Displate Kortingscode te verzilveren kun je meestal 33% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Displate Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Displate Kortingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 8
  • Codes 7
  • Deals 1
  • Gratis verzending 0

Met de Displate kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

U kunt betalen met uw creditcard of via PayPal. Betalingen worden gedaan in USD, EUR, GBP, DKK, SEK, CHF. Als u een andere valuta kiest dan hierboven vermeld, worden de laatste kosten in USD berekend tegen de wisselkoers van uw bank.
Zodra u een bestelling plaatst, stuurt u de bevestigingsmail. Als u deze niet ontvangt, controleer dan uw spam-map om er zeker van te zijn dat deze daar niet is verloren.
Voer een kortingscode in het vak kortingscode net onder de bestelgegevens in de winkelwagen. Zorg ervoor dat u een kortingscode invoert voordat u uitcheckt.
Uw terugbetaling moet binnen 14 dagen na annulering worden afgerond, maar displate doet ons best om dit zo snel mogelijk te doen.
Vergeet niet om de inhoud van een pakket altijd te controleren in aanwezigheid van een koerier. Als je na het openen van het pakket ontdekt dat het zijn inhoud mist of het product heeft enkele defecten, stuur ons dan een paar foto's van alle ontvangen schijven en de doos hier zodat we je kunnen helpen.
De verwachte levertijd is 3-5 werkdagen, afhankelijk van de verzendbestemming. De levertijd is inclusief productieproces, verzending en verwerking.
Neem contact met ons op met uw verzoek en displate zal het verzendadres aan onze kant wijzigen. Als uw bestelling al is verzonden, neemt displate namens u contact op met de rederij om een ​​wijziging aan te vragen.
Je kunt een Displate binnen 100 kalenderdagen na levering retourneren en je krijgt 100% restitutie. Het product komt in aanmerking voor teruggave als het zich in de originele staat bevindt en het montagesysteem niet is gebruikt.