Home Alle categorieën Deliveroo Kortingscodes

Deliveroo Kortingscode

Ontvang exclusieve Deliveroo Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Deliveroo 'Sale'. De Deliveroo Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Deliveroo 'Sale'. Ledere keer als jij een Deliveroo Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Deliveroo Actiecode.

  • Alle 50
  • Codes 28
  • Deals 22
  • Gratis verzending 1

Met de Deliveroo kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Deliveroo is op een missie om de manier waarop klanten te eten te transformeren. Een belangrijk ingrediënt voor ons succes is het hebben van de beste selectie van populaire restaurants om uit te kiezen. Of mensen willen een pad Thai in de avond, een salade voor de lunch, en verse roerei voor het ontbijt - hebben we het allemaal. Door voortdurend te innoveren en uit te breiden, bieden wij de beste keuze en gemak. Ons doel is om zo snel in minder dan 30 minuten rechtstreeks naar de klant te brengen mogelijk goed eten.
Meer informatie:
Deliveroo werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk en we zijn er trots op technologie geboren in Groot-Brittannië over de hele wereld te exporteren. Onze 'Frank' algoritme is gebaseerd op krachtige voorspellende technologie die de meest efficiënte manier om orders op basis van de locatie van restaurants, ruiters en klanten te verdelen evalueert. Machine learning helpt om te voorspellen hoe lang het duurt om een ​​maaltijd te bereiden, die de levering ervaring wordt gestroomlijnd. Deliveroo heeft al de levertijd verkort met 20%, wat betekent dat de rijders meer leveringen kunnen voltooien per uur en hun inkomen te verhogen, restaurants kunnen hun omzet te verhogen en - uiteraard - de klanten hun voedsel sneller nog.