Home Alle categorieën Conrad Kortingscodes

Conrad Kortingscode

Ontvang exclusieve Conrad Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Conrad. Door zo'n Conrad Actiecode te verzilveren kun je meestal 50% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Conrad Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Conrad Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 29
  • Deals 21
  • Gratis verzending 3

Met de Conrad kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Het logistiek centrum in Wernberg-Köblitz Conrad is een van de modernste sorteer- en distributie van postorder doelen in Europa. Een gemiddelde van 100.000 per dag verzonden pakketten naar meer dan 150 landen. Deze twee verdiepingen tellende gebouw is 180 m breed en 250 m lang en bevat een volautomatisch magazijn van 100.000 vierkante meter met een capaciteit van 42.000 pallets en 10 km van transportroutes.
Meer informatie:
Conrad telt ongeveer 80 medewerkers op deze locatie op het gebied van productontwikkeling, product management, inkoop, verkoop, klantenservice en marketing en communicatie. Het magazijn bevindt zich in Duitsland. Naast Oldenzaal Conrad bevindt zich in Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland, Hongarije, Denemarken, Zweden, Groot-Brittannië, Polen, Italië en Slovenië. Naast de kantoren heeft Conrad ook fysieke winkels in verschillende landen. Conrad Benelux niet. Bestellingen worden online via conrad.nl en conrad.be. Het logistiek centrum in Wernberg-Köblitz Conrad is een van de modernste sorteer- en distributie van postorder doelen in Europa. Een gemiddelde van 100.000 per dag verzonden pakketten naar meer dan 150 landen.