Home Alle categorieën Claudia Strater Kortingscodes

Claudia Strater Kortingscode

Ontvang exclusieve Claudia Strater Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 40% onder het Claudia Strater 'Sale'. De Claudia Strater Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Claudia Strater 'Sale'. Ledere keer als jij een Claudia Strater Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Claudia Strater Promotiecode.

  • Alle 31
  • Codes 6
  • Deals 25
  • Gratis verzending 1

Met de Claudia Strater kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Het concept is gestaag gegroeid door de jaren heen. Winkels en showrooms geopend in Nederland, maar ook over de grens naar België, Duitsland en Luxemburg omvatten. Het merk onderscheidt zich door zijn vrouwelijk, modieus en enigszins zakelijke handschrift.nDe formule weer eigenaar veranderd in april 2009, toen de Nederlandse eleggingsmaatschappij 2Deal Ventures, Claudia Sträter Maxeda neemt. De internationale activiteiten worden stopgezet en het bedrijf gaat terug naar de basis. Deze strategie vruchten afwerpt: Diverse winkels worden geopend en de winkel is een feit. Het operationele resultaat vertoont een goede figuren met als gevolg dat de organisatie in oktober 2012 overgenomen door de Belgische genoteerde FNG Group ..
Meer informatie:
Elke klant is anders. Elke vrouw heeft haar eigen smaak, stijl, persoonlijkheid, gewoontes en manieren. Mode moet benadrukken de persoonlijkheid en bieden voldoende ruimte voor eigen interpretatie. Claudia Sträter vertaalt zich in een karakteristieke manier internationale mode trends in een duidelijk herkenbare signatuur. Vrouwen dragen van Claudia Sträter, zelfbewuste, actieve, dynamische en drukke in hun professionele en privé-leven. Kwaliteit en functionaliteit zijn duidelijk spelen voor onze customers.We dit door het aanbieden van verschillende thema's, gekleed momenten en een bewuste verzameling structuur die uitnodigt om te mixen en matchen. Hierbij bieden wij een compleet gamma van producten die volledig voldoet aan de kleding behoeften van onze klanten.