Home Alle categorieën Center Parcs Kortingscodes

Center Parcs Kortingscode

Ontvang exclusieve Center Parcs Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Center Parcs. Door zo'n Center Parcs Actiecode te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Center Parcs Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Center Parcs Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 23
  • Codes 5
  • Deals 18
  • Gratis verzending 0

Met de Center Parcs kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

U kunt de digitale cadeaubon bestellen bij center parcs. Het is heel simpel! 1.Klik op BESTELLEN en volg de instructies: geef het aantal cadeaubonnen en de gewenste waarde aan, geef uw contactgegevens aan en, indien gewenst, die van de ontvanger (persoon aan wie u de cadeaubon digitaal wilt aanbieden). 2.Ga verder met de betaling. 3.De digitale cadeaubon wordt rechtstreeks verzonden naar het e-mailadres dat in de gegevens wordt vermeld of, indien gewenst en aangegeven, naar het e-mailadres van de ontvanger. 4.De digitale cadeaubon kan nu worden gebruikt bij het online boeken.
U moet het totale bedrag onmiddellijk betalen als u in Center Parcs reserveert: a) Voor het boeken van bedragen boven € 150,00 moet u een aanbetaling van 30% doen met een minimum van € 150,00. Het resterende bedrag van de boeking moet uiterlijk 12 weken voor aanvang van het verblijf in het bezit zijn van Center Parcs. b) U moet onmiddellijk het volledige bedrag van de boeking betalen tot € 150,00. c) Wanneer u binnen 12 weken voor aanvang van uw verblijf boekt, moet het volledige boekingsbedrag in één keer worden betaald.