Home Alle categorieën Byfit Kortingscodes

Byfit Kortingscode

Ontvang exclusieve Byfit Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Byfit. Door zo'n Byfit Actiecode te verzilveren kun je meestal 55% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Byfit Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Byfit Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 7
  • Deals 43
  • Gratis verzending 2

Met de Byfit kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Als het artikel vóór 21.00 uur wordt besteld, worden dergelijke bestellingen dezelfde werkdag verzonden. U ontvangt een e-mail met de track en trace code van PostNL om uw pakket te volgen. Voor levering in Nederland bedragen de verzend- en administratiekosten € 4,99. Voor het factuurbedrag dat € 50 is, bedragen de verzend- en administratiekosten € 5,99. En voor bestellingen onder de € 25 zijn de verzendkosten € 6,99. Voor bestellingen onder de € 12,5. De verzendkosten vervallen echter bij een bestelling boven € 50. Voor levering in België bedragen de verzend- en administratiekosten € 9,99. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 95. En voor de rest van Europa bedragen de verzendkosten € 14,99.
Als onze klant heeft u 14 dagen om van gedachten te veranderen over het product dat u bij ons hebt besteld. Deze periode van 14 dagen begint op het moment dat het product bij u wordt afgeleverd. Nadat je hebt besloten je bestelling te annuleren, heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. In deze periode kunt u de bestelling verder controleren. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik van het product die verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Er zijn ook bepaalde voorwaarden als niet is voldaan, dan worden uw producten niet verwerkt voor opname of teruggave zoals
een. Met verzegelde producten. Als de verzegeling is verbroken, kunnen deze producten niet worden geretourneerd.
a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b . die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die vanwege hun aard niet kunnen worden geretourneerd;
d. die snel kunnen bederven of verouderen;