Home Alle categorieën Blijdorp Kortingscodes

Blijdorp Kortingscode

Ontvang exclusieve Blijdorp Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Blijdorp 'Sale'. De Blijdorp Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Blijdorp 'Sale'. Ledere keer als jij een Blijdorp Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Blijdorp Actiecode.

  • Alle 15
  • Codes 1
  • Deals 14
  • Gratis verzending 0

Met de Blijdorp kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Het herroepingsrecht bij Blijdorp geldt voor de investering van e-tickets die het hele seizoen geldig zijn. Binnen veertien dagen na het verkrijgen van de e-tickets kunt u een beroep doen op de herroeping via het type annulering. Gebruikte tickets kunnen niet worden geannuleerd via de juiste intrekking. Het herroepingsrecht heeft geen betrekking op e-tickets die deel uitmaken van een opstelling en daarom voor een bepaalde dag en / of zelfs tijd worden geboekt.
Voor een ontspannen ontdekkingstocht met kleinere kinderen, kunt u kinderwagens huren bij de ingang voor € 3,50 per dag. Tickets hiervoor kunnen worden gekocht aan de balie, bezoekersdiensten of in de Oceanium-winkel Zee van Zoovenirs.
Bij Blijdorp kan een optimum van vier personen per dag de kortingsprijs worden overgenomen van de aanwezige Blijdorp (de lidmaatschaphouder zou moeten zijn). Bij de ticket-test moet het lidmaatschap samen met deze tickets worden getoond. Houd er rekening mee dat. Abonnementen zijn privé en vervolgens niet overdraagbaar. De flash-kaart toont de foto op de houder met zijn of misschien de naam van haar. Dus je wilt je eigen pas.