Home Alle categorieën Bijenkorf Kortingscodes

Bijenkorf Kortingscode

Ontvang exclusieve Bijenkorf Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 70% onder het Bijenkorf 'Sale'. De Bijenkorf Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Bijenkorf 'Sale'. Ledere keer als jij een Bijenkorf Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Bijenkorf Promotiecode.

  • Alle 50
  • Codes 6
  • Deals 44
  • Gratis verzending 1

Met de Bijenkorf kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

De Eerste Wereldoorlog gooit roet in het eten van Isaac. De bouw van de dam kan niet worden voltooid in een keer. Het duurde tot 1915 voordat de Bijenkorf was volledig operationeel en werd gestart in acties en uitdrukkingen die de Bijenkorf kenmerken tot vandaag. Exposities van jonge kunstenaars, landelijke campagnes en nieuwe vormen van reclame ervoor te zorgen dat de winkel loopt uitstekend en groeien.
Meer informatie:
In 1923 het beheer van de Bijenkorf koopt een bouwterrein aan de Grote Marktstraat in Den Haag. Kramer werd gekozen door een aantal gerenommeerde architecten. Op 25 maart 1926 Hive opent trots zijn tweede gebouw. In 1926 opende de dochteronderneming HEMA (Unit Hollandsche Maatschappij Amsterdam) haar deuren in de Kalverstraat. Naast de hogere inkomensgroepen willen ze een financieel benadeelde groep. In de zomer van 1928 tot de plannen voor een winkel in Rotterdam aan de Schiedamse enkele vaste vorm te krijgen. Willem Marinus Dudok ontwierp een sensationele 'glazen paleis' in de kranten aangekondigd als een "stad in een stad'. Helaas is de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog het gebouw zodanig beschadigd dat het een nieuwe winkel zou bouwen. Marcel Breuer ontworpen dit nieuwe gebouw geopend in 1957. in 1930, de Bijenkorf was een lid van de International Department Store Association. Andere leden zijn onder andere bekende namen, zoals Le Printemps in Parijs en Harrods in Londen.