Home Alle categorieën Bever Kortingscodes

Bever Kortingscode

Ontvang exclusieve Bever Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 70% onder het Bever 'Sale'. De Bever Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Bever 'Sale'. Ledere keer als jij een Bever Korting invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Bever Korting.

  • Alle 50
  • Codes 5
  • Deals 45
  • Gratis verzending 1

Met de Bever kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Als er niemand thuis is, wordt uw bestelling worden geleverd aan de buren. U ontvangt een brief in de bus ontvangen met het nummer waar het pakket is afgeleverd. Indien levering niet in slaagt om de buren, zal de bezorger later proberen een tweede keer. Als de levering van uw bestelling is uiteindelijk niet mogelijk is, wordt deze afzender verzonden en we nemen contact met u over een andere levertijd of locatie.
Meer informatie:
We kunnen een afleveradres voor u aanpassen, zolang je geen e-mail van ons ontvangt met een Track & Trace code. Neem contact op met de klantenservice. Heeft u een account bij ons, gaat u verhuizen en willen een permanente adreswijziging melden? U kunt dit doen door in te loggen op de website en uw persoonlijke gegevens te wijzigen. Dit is de snelste manier om uw gegevens te wijzigen. Wij doen natuurlijk alles aan om uw pakket te leveren op tijd. Soms kunnen we uw pakket mogelijk niet op tijd aan u. Als uw bestelling wordt uitgesteld, zullen wij u op de hoogte via e-mail.