Bent Kortingscode & Actiecode - 60% Korting December 2022

Ontvang exclusieve Bent Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - December 2022

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Bent 'Sale'. De Bent Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Bent 'Sale'. Ledere keer als jij een Bent Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Bent Coupon.

Meer
 • Alle (7)
 • Aanbiedingen (7)
 • Cyber Monday

Bent veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het winkelen

 • Wat zijn de voordelen van het aanmelden voor de Bent nieuwsbrief?

  Wanneer een klant zich aanmeldt voor de Bent-nieuwsbrief, ontvangt hij informatie en meldingen over de nieuwste en trending producten, acties en speciale aanbiedingen in de winkel. ze krijgen ook € 15 korting op de bestellingen die op hun verjaardag worden gedaan.
 • Wat zijn de verschillende cadeaukaarten die verkrijgbaar zijn bij de Bent?

  Bent heeft 4 cadeaukaarten die klanten daarop kunnen kopen en gebruiken. Dit is bij uitstek het perfecte winkelcadeau om iemand te geven als je niet zeker weet welk cadeau je hem of haar wilt geven. De verschillende cadeaubonnen hebben een waarde van €10, €20, €50 en €100.
 • Wat kost het bezorgen van schoenen die bij Bent zijn gekocht?

  Bent levert daarop gekochte producten binnen 1 tot 3 werkdagen aan haar klanten binnen Nederland en België. bestellingen met een waarde van meer dan €35 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder die drempelwaarde wordt € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.
 • Hoe gebruik ik mijn Bent kortingscode online?

  Bent kan u een extra korting aanbieden voor uw aankopen, hier kunt u zien hoe u deze kunt verzilveren: kopieer eerst uw Bent Kortingscode en begin zoals gewoonlijk op de website te winkelen. Nadat u klaar bent met winkelen en naar de afrekenpagina gaat, scant u naar het vakje met de kortingscode en plakt u de Bent Actiecode die u eerder hebt gekopieerd. Vergeet niet te bevestigen of de totale prijs van uw Bent-bestelling is gewijzigd voordat u definitief afrekent.
 • Kan ik de kortingscodes van Bent combineren?

  Het is onmogelijk om verschillende Bent Kortingscode te combineren in bent.be. Bovendien staat Bent in principe niet toe dat Actiecode en andere kortingen samen worden gebruikt, dus je moet een goede keuze maken als je winkelt op bent.be en moet betalen. Daarvoor moet u natuurlijk de details van Bent Coupon of korting weten.
 • Is er een eerste bestelling korting voor een nieuwe klant van Bent?

  Natuurlijk. De reden dat de eerste bestelling wordt geserveerd, is dat Bent meer Bent Kortingscode aan zijn klanten wil geven, vooral voor de nieuwe klanten die wat aankopen in de winkel proberen te doen. Daarom lijdt het geen twijfel dat dit een geweldige kans is voor Bent om besparingen te krijgen op bent.be.
 • Heeft Bent werkende kortingscodes?

  Ja. Er worden nu veel verschillende soorten Bent Kortingscode met verschillende kortingen aangeboden op Kortingencodes.com. Om specifieker te zijn, die nuttige Actiecode kunnen worden verkregen nadat u Kortingencodes.com hebt geopend. Voer de Bent in die u nodig hebt in het zoekvak en nadat u naar de nieuwe pagina bent gegaan, wordt een lijst met Bent Coupon met verschillende soorten kortingen voor u getoond. Kies gewoon degene die het meest kosteneffectief zijn en bezoek de bent.be om ze toe te passen!

Misschien Vind Je Deze Soortgelijke Kortingsbonnen Ook Leuk

Misschien ben je geïnteresseerd