Home Alle categorieën Bananarepublic Kortingscodes

Bananarepublic Kortingscode

Ontvang exclusieve Bananarepublic Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Bananarepublic. Door zo'n Bananarepublic Actiecode te verzilveren kun je meestal 75% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Bananarepublic Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Bananarepublic Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 48
  • Codes 5
  • Deals 43
  • Gratis verzending 1

Met de Bananarepublic kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Standaardorders met Bananarepublic worden verwerkt zodra autorisatie en creditcardverificatie zijn verkregen. Bestellingen die standaard worden geleverd, worden doorgaans binnen vier (4) tot zeven (7) werkdagen geleverd. Bestellingen met uitdrukkelijke levering van maandag tot en met vrijdag (met uitzondering van feestdagen) vóór 14.00 uur GMT zullen binnen 2 werkdagen aankomen, met autorisatie en creditcardverificatie. Wanneer een enkele bestelling resulteert in meerdere zendingen, zijn verzend- en administratiekosten alleen van toepassing op het eerste pakket dat wordt verzonden. Zendingen zijn via Hermes en DHL.
Wij willen dat u graag wat u besteld, maar als er iets mis is, kunt u de ongewassen en ongebruikte producten aangeschaft via deze website per e-mail binnen 30 dagen na het verzoek terug te keren. Bepaalde producten zijn alleen online beschikbaar. Voor deze producten kunnen andere retour- of ruilpolissen gelden, die waar van toepassing worden aangegeven. Defecte items kunnen op elk moment worden geretourneerd. Artikelen die buiten het VK zijn gekocht, kunnen alleen per post worden geretourneerd; ze kunnen niet worden teruggebracht naar winkels. Zie hieronder voor informatie over hoe u per post kunt retourneren. Alle badpakken en sieraden moeten alle hygiëne-afdichtingen intact hebben om in aanmerking te komen voor retournering of omruiling. Klantenservice werkt samen met Hermes om een ​​collectie in te plannen om uw retour te voltooien. Hermes neemt binnen 48 uur na het indienen van dit verzoek contact met u op om een ​​afhaling te plannen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van het rendement bij voltooiing.