Home Alle categorieën Balr Kortingscodes

Balr Kortingscode

Ontvang exclusieve Balr Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Balr 'Sale'. De Balr Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Balr 'Sale'. Ledere keer als jij een Balr Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Balr Promotiecode.

  • Alle 50
  • Codes 6
  • Deals 44
  • Gratis verzending 2

Met de Balr kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

U kunt uw bestelling gratis retourneren. Houdt u er rekening mee dat alle items worden geretourneerd in dezelfde staat ze in op uw ontvangstbewijs. Zie onze algemene voorwaarden: bedenktijd en herroepingsrecht. Bestellingen online geplaatst kan niet worden teruggegeven in de flagship stores in Amsterdam, Utrecht en andere BALR. verkoop. Om de volgorde waarin u online geplaatst terugkeren, volg dan deze instructies ..
Meer informatie:
Terwijl u uw verzoek tot teruggave, kunt u ervoor kiezen om een ​​andere grootte van hetzelfde product ontvangen. Als u een ander product wilt, je kiest een terugbetaling en een nieuwe bestelling plaatsen door simpelweg BALR.com. De terugbetaling zal ofwel een vergoeding geven die de oorspronkelijke vorm van betaling die werd gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. De verzendkosten worden vergoed als uw items zijn defect is, of als u uw gehele bestelling retourneren. Houd er rekening mee dat het kan duren tot 10 dagen vóór het terug te betalen bedrag op uw bankrekening getoond. Het herroepingsrecht is niet beperkt door de 'return / uitwisseling eisen kan worden geraadpleegd via de website https://www.balr.com/customer-service.