Home Alle categorieën Asos Kortingscodes

Asos Kortingscode

Ontvang exclusieve Asos Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 80% onder het Asos 'Sale'. De Asos Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Asos 'Sale'. Ledere keer als jij een Asos Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Asos Promotiecode.

  • Alle 50
  • Codes 13
  • Deals 37
  • Gratis verzending 0

Met de Asos kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

KAN IK EEN ONGEWENST PUNT RETOURNEREN?
Asos snapt het, soms werkt iets gewoon niet voor jou en wil je je geld terug. Maakt u zich geen zorgen, zolang een artikel zich nog in de originele staat bevindt, accepteren wij retouren, met inachtneming van de onderstaande regels. Geen van deze regels beïnvloedt uw wettelijke rechten.
Als u een item retourneert waarvoor een teruggave wordt aangevraagd binnen 28 dagen na ontvangst, geven we u een volledige terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode.
Als u een item retourneert waarvoor een teruggave wordt aangevraagd binnen 29 en 45 dagen na ontvangst, geven wij u een ASOS-cadeaubon ter waarde van het bedrag dat overeenkomt met de prijs die u voor het artikel hebt betaald. Ze streven ernaar om u binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel terug te betalen. Als u een terugbetaling voor een artikel aanvraagt ​​tijdens de bovenstaande termijnen, maar u kunt het om een ​​of andere reden niet naar ons terugsturen, neem dan contact met ons op - maar elke terugbetaling zal naar eigen goeddunken plaatsvinden.
ZULLEN IK GEDRAGEN WORDEN MET KOSTEN OF BELASTINGEN?
Er worden mogelijk kosten in rekening gebracht voor het verwerken van toeslagen en belastingen terwijl uw bestelling de douane passeert. Eventuele kosten op een pakket moeten worden betaald door de persoon die het pakket ontvangt (dit geldt ook voor klanten in de detailhandel en groothandel).